Welkom op wificameras.nl.


Wij gaan door onder de website beveiligingscameras.nl.

Hier vind je dezelfde producten en dezelfde persoonlijke service in een nieuw jasje. We zien jou graag terug op www.beveiligingscameras.nl.
Wifi bewakingscamera set

Een wifi bewakingscamera set heeft één groot voordeel, het is draadloos. Er is alleen een stopcontact nodig. Het bereik van wifi IP-camera’s ligt tussen de 20-100 meter.
Tip: Wist u dat onze wifi beveiligingscamera set voor buiten ook via netwerkkabel aangesloten kan worden, zo bent u altijd zeker van een stabiele verbinding.
IP wifi camera’s hoeven niet duur te zijn, zo is er camerabewaking voor binnen al vanaf €35-,.


Camerabewaking voor ouderen

De zorg voor ouderen gebeurt steeds vaker op afstand, de werkdruk stijgt. Voor 140 euro kunt u met een gerust hart de deur uit. Een wifi camera set waarmee u gesprekken kan voeren, een alarm knop die ervoor zorgt dat u een melding krijgt en dat de bewakingscamera aan springt en u een foto stuurt van de situatie. Ook is de camera set draadloos voorzien van een rook en gas melder. Al deze apparaten zijn met de wificamera verbonden zodat u via email meteen op de hoogte wordt gesteld wanneer er iets mis is.


Opnemen met een wifi camera

Ik heb een wifi beveiligingscamera besteld, waar sla ik de beelden op? De beelden kunnen opgeslagen worden op de computer (dit kost veel geheugen) of op een NVR. In dit opname apparaat (NVR) zit een harde schijf waarop de beelden worden opgenomen. Terug kijken van de beelden gaat gemakkelijk én nog een groot voordeel is de koppeling met een app zodat op de smartpjone de beelden zichtbaar zijn.

Na het opstarten van het opname apparaat start een installatie wizzard op. Deze laat QR-codes zien zodat u gemakkelijk de Android of IOS app kan installeren en aan het opname apparaat kunt koppelen. Nu kunt u de wifi camera op Android en IOS apparaten overal en altijd bekijken.


Zoekt u een wifi IP-camera buiten voor camerabeveiliging huis?

Een groot deel van onze Wifi IP-camera’s kunnen ook buiten opgehangen worden. Het buiten plaatsen van wifi beveiligingscamera’s voor camerabeveiliging van uw huis is gemakkelijk doordat ze draadloos zijn, er is alleen een stopcontact nodig. Let wel op het bereik van uw wifi IP-camera’s voor buiten, ze hebben tot 100 meter bereik, wanneer het signaal door een of meer muren gaat, of er veel obstakels zijn, wordt dit al snel teruggebracht naar gemiddeld 20 meter of soms nog minder. Weet u niet zeker of het wifi signaal ver genoeg reikt? Onze wifi bewakingscamera’s zijn ook via netwerkkabel aan te sluiten. Zo bent u altijd verzekerd van een stabiel signaal.


Geen stopcontacten in de buurt

Ook daar hebben we oplossingen voor. Analoge en analoge HD camera’s worden via coax kabel aangesloten, de stroom en het beeld lopen via deze coax kabel.


Toch liever een IP camera?

Ga je een ip camera kopen. We hebben verschillende IP-camera’s voor binnen en buiten met PoE. PoE staat voor power over ethernet. Het beeld signaal en de stroom lopen via een standaard UTP- netwerkkabel. Ook wanneer u voor deze optie kiest, hoeft u maar é én kabel te leggen. Deze IP-camera houd alles live in de gaten en is te besturen op afstand. U kunt deze ip camera via internet bekijken. Dat is wel zo handig om te weten als je een bewakingscamera gaat kopen.


Starlight bewakingscamera’s draadloos?

Starlight IP-camera’s hebben een aparte sensor waardoor ze geen licht uitstralen maar wel beeld in kleur weer kunnen geven tot 0,0001 lux. Echt dag en nacht kleur. Het licht van een lantaarnpaal aan de overkant van de straat geeft al voldoende licht voor de starlight bewakingscamera’s. We leveren starlight camera’s met wifi moor ook bekabeld


Draadloos Achter glas of raam filmen

Starlight beveiligingscamera’s kunnen ook achter een raam opnemen doordat ze geen licht uitstralen. Hierdoor weerkaatst het beeld niet in het glas. We hebben al onze IP-camera’s getest, en op onze website staan momentopnamen die gemaakt zijn achter glas. De kans op vandalisme is veel kleiner wanneer de ip camera uit het zicht wordt opgehangen. Tip: Let op tegenlicht, glas gaat spiegelen wanneer er sprake is van tegenlicht van binnen of buiten waardoor er bijvoorbeeld lampen in het raam spiegelen.


Camera beveiliging systeem

Camera beveiliging systemen bieden als bewakingscamera set meerdere voordelen, het is vaak goedkoper en je weet zeker dat alles bij elkaar past. We hebben analoge, analoge HD, Wifi en IP-camera systemen. Natuurlijk helpen we u graag met het samenstellen van het bewaking systeem dat bij u past, dit kan binnen of buiten zijn. Het geheugen in de opname apparaat kan naar wens worden gekozen, zodat u zelf kunt bepalen hoe lang u de beelden wilt bewaren.


IP netwerk camera’s

Van HD IP-camera’s tot 5MP in full HD, de ip bewakingscamera’s zijn allemaal te bekijken via uw netwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos, sluit uw IP-camera aan op een opname apparaat, via internet of via de Android of IOS-app. Stel bewegingsdetectie in, zet alarmen aan en verstuur spraak opnamen. Door de H.264 of H.265 compressie techniek zorgt ervoor dat de camera’s niet teveel data gebruiken. Tijdens het installeren van de meeste IP-camera’s is netwerkkennis vereist, het IP-adres moet aangepast worden. Let er bij wifi camera’s wel altijd op dat de verbinding goed is. Het nadeel kan zijn dat er teveel obstakels in de buurt zijn die het bereik beperken.

Gratis verzending vanaf 30 euro in Nederland en België


We versturen uw online aangekochte producten vanaf 30 euro gratis door Nederland en België. U bent er zo van verzekerd dat u altijd goedkoop heeft gekocht. U ontvangt track en trace informatie om de status van uw zending in te zien. Mocht er toch onverhoopt iets met uw zending aan de hand zijn, dan staan we u met raad en daad bij.


Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.